Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης ΧαράςΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Αγαπητοί συνδημότες
Απευθυνόμαστε και φέτος σε σας για να υλοποιήσουμε μαζί, με την ίδια όμορφη ανθρωπιστική διάθεση, «την Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς».

Πρόκειται για μια πανδημοτική προσπάθεια που καθιερώθηκε σαν θεσμός από το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, για να μην υπάρξουν στον τόπο μας άνθρωποι που θα στερηθούν τις μέρες των εορτών τα στοιχειώδη είδη διατροφής.
Φτωχές οικογένειες και μοναχικά άτομα που υποδεικνύονται από τις Ενορίες, τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, το Σύλλογο Πολυτέκνων Ιεράπετρας και το Σύλλογο με Αναπηρίες, θα γευτούν την αγάπη και την κοινωνική σας ευαισθησία με τη χειρονομία σας αυτή.
Επειδή θεωρούμε δεδομένη τη συμμετοχή σας στην όμορφη αυτή ιδέα, σας παραθέτουμε κατάλογο των ειδών που πρέπει να περιέχουν οι τσάντες που θα ετοιμάσετε. (Μπορείτε αν θέλετε να τοποθετήσετε στην τσάντα φάκελο με τις δικές σας ευχές, χωρίς όμως να έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε σε ποιά οικογένεια θα διατεθεί):

Α) 2 κιλά κρέας
Β) 2 κιλά ρύζι
Γ) 2 κιλά ζάχαρη
Δ) 1 κιλό φασόλια
Ε) 2 κιλά αλεύρι
Στ) 2 φακελάκια καφέ
Ζ) 5 κουτιά γάλα εβαπορέ
Η) 4 πακέτα μακαρόνια
Θ) Ένα παιχνίδι προαιρετικά. (Η τοποθέτηση παιχνιδιού στην τσάντα υποδεικνύει την επιθυμία σας να διατεθεί η τσάντα σε οικογένεια με παιδιά).

Οι τσάντες πρέπει να είναι έτοιμες το πρωί της Πέμπτης 20-12-2012. Μετά από τηλεφώνημά σας στο 28420-25466, Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού θα περνάνε από τον τόπο εργασίας σας για την παραλαβή. Η διανομή στις άπορες οικογένειες θα γίνεται το ίδιο βράδυ.
Ας προσπαθήσουμε και φέτος για την επιτυχία του θεσμού της «Τσάντας της Χριστουγεννιάτικης Χαράς» όπως και τα προηγούμενα χρόνια.
Η επιτυχία θα προσφέρει πραγματική χαρά σε όλους.
Σε εκείνους που την προσμένουν και σε εκείνους που την προσφέρουν.

Οι Εθελόντριες, οι Εθελοντές και το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας.

Ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Ιεράπετρας συμμετέχοντας στην ανθρωπιστική προσπάθεια του ΕΕΣ Ιεράπετρας καλεί όλα τα μέλη του που θέλουν να προσφέρουν, να φέρνουν τα πιο πάνω τρόφιμα ή χρήματα στο γραφείο κίνησης καθημερινά απο 8.00πμ – 3.00μμ έως τη Πέμπτη 20-12-12 (κα Σπηλιάδη Σούλα και Δασκαλάκη Πόπη).

Ευχόμαστε σε σας και την οικογένειά σας ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου