Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕ 7/12/12

ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ. 
ΠΑΡΟΤΙ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΑ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ  ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΠΕ 3,5 ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Κ.ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ. 
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ, ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ,  Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. 
ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. 
ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΑ.... ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!
MONO O ΥΠΕΡΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Κ. ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ Η ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΩΝ.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΥΠΕ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 17/12/12.  ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ CRETALIVE ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου