Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Στέφανο Κασσελάκη

             

Σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου 2024 και Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Στέφανος Κασσελάκης μαζί με το επιτελείο του, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Νοσοκομείο της πόλης μας, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Κρήτη.

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχτηκε ο Αναπληρωτής Διοικητής και Διευθυντής της Ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας κ. Πετράκης Ιωάννης μαζί με την Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής υπηρεσίας κα Μερεσεντόγλου Βαρβάρα, τον Διευθυντή της Διοικητικής υπηρεσίας κο Περουλάκη Νικόλαο, τον Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου, τον Σύλλογο φίλων του Νοσοκομείου καθώς και πλήθος εργαζομένων και πολιτών της πόλης. Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Νοσοκομείου και συζητήσεις με το προσωπικό και τους πολίτες, οι οποίοι του εξέφρασαν τις αγωνίες τους και τις δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι σε καθημερινή βάση.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών με τους φορείς και τον Σύλλογο Εργαζομένων. Μετά το πέρας της συζητήσεως κατατέθηκε υπόμνημα στο οποίο περιγράφονται τα καίρια ζητήματα του Νοσοκομείου αναλυτικά. Καταφέραμε σαν σύλλογος να δώσουμε μια εμπεριστατωμένη εικόνα των προβλημάτων που ταλανίζουν το Νοσοκομείο μας εκθέτοντας όλα εκείνα που καθιστούν πλέον τη λειτουργία του νοσοκομείου μας επισφαλή και τις συνθήκες εργασίας μας εξαιρετικά δύσκολες. Επιπλέον καταθέσαμε την αγωνία μας για το μέλλον του νοσοκομείου μας και κάναμε ξεκάθαρη την επιτακτική πλέον ανάγκη ενίσχυσης και στήριξης του.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου