Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!!!

  Σε αυτές τις δύσκολες μέρες για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, που έχει τόσο αποδυναμωθεί από προσωπικό τα τελευταία χρόνια και ενώ στηρίζεται μόνο στο φιλότιμο και την υπερπροσπάθεια των εργαζομένων για τις βασικές λειτουργίες του, διαπιστώνουμε πως ο Διοικητής Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων κ. Ανδρεαδάκης, χωρίς να λάβει υπ όψιν του τις ανάγκες μας, προβαίνει σε μια σειρά αποφάσεων χωρίς ηθική και ακυρώνοντας ακόμα και αποφάσεις του Υπουργείου!

  Όπως είναι γνωστό, από τις 29.01.24 κατόπιν Αποφάσεως του Υπουργείου, ο Διευθυντής Αναισθησιολογίας κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ κ. Αντωνάκης Πέτρος έχει αποσπαστεί στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας (λόγω εκλογής του ως Δημοτικός Σύμβουλος). Σήμερα 31/1/24, (2 μέρες δηλαδή μετά την νόμιμη απόσπαση του Κ. Αντωνάκη), ο Διοικητής Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων κ. Ανδρεαδάκης αποφάσισε να αγνοήσει την υπουργική αυτή απόφαση, στέλνοντας εντέλλεσθε στον κ. Αντωνάκη ώστε να πραγματοποιήσει ως και εννέα εφημερίες κατόπιν συνεννόησης με το Αναισθησιολογικό τμήμα του ΓΝΑΝ.

Από πότε η απόφαση ενός Διοικητή είναι υπεράνω Αποφάσεως του Υπουργείου; 

 Αυτή η απόφαση του κ. Ανδρεαδάκη εις βάρος του Νοσοκομείου Ιεράπετρας δεν είναι η μόνη αυτές τις μέρες. Την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισε τρίμηνη μετακίνηση επικουρικού προσωπικού ΔΕ βοηθών Νοσηλευτικής στο Νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου χωρίς καμία συνεννόηση. Άραγε Θα επιστρέψει στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας μετά της πάροδο των τριών μηνών ή θα συνεχιστεί η κοροϊδία; 

Με εντέλλεσθε και τέτοιου είδους κόλπα όχι μόνο δε θα έχουμε υπηρεσίες υγείας στο Λασίθι αλλά θα ακολουθήσουν και άλλοι υγειονομικοί προς την έξοδο από το ΕΣΥ και εμείς δε θα το επιτρέψουμε….

 Ας καταλάβει επιτέλους ότι το νοσοκομείο μας δεν είναι αποθήκη υλικού των άλλων, αλλά αναπόσπαστη ανάγκη των πολιτών της Ιεράπετρας και της ευρύτερης περιοχής! 
Άλλη μία φορά θα το βροντοφωνάξουμε …

 ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου