Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Ευχαριστήριο στην στήριξη των Δ.Σ εργαζομένων των Νοσοκομείων Αγ. Νικολάου, Σητείας και Νεάπολης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Δ.Σ των εργαζομένων των Νοσοκομείων Αγ. Νικολάου, Νεάπολης και Σητείας για την συμπαράσταση και στήριξή τους στον αγώνα που δίνουμε για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας.



Ακολουθεί η Ανακοίνωση:

"Τα ΔΣ των συλλόγων εργαζομένων των Νοσοκομείων Αγ. Νικολάου, Σητείας και Νεάπολης εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας προς τους εργαζόμενους και το σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, σε σχέση με τον εργασιακό εκφοβισμό και την αυταρχική και προσβλητική συμπεριφορά που υφίστανται από τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει σωστά ένα νοσηλευτικό ίδρυμα είναι να υπάρχει κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης ανάμεσα στους εργαζόμενους και τη διοίκηση.

Δυστυχώς παρά το ότι υπάρχουν σχετικές καταγγελίες από το Σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου Iεράπετρας  εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου υγείας δεν έχει κάνει ακόμα το αυτονόητο για να αποκατασταθεί η ηρεμία στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, την απομάκρυνση του αναπληρωτή διοικητή.

ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου                  ‘

ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου ΚΥ Σητείας

ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου ΚΥ Νεάπολης “Διαλυνάκειο”"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου