Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά τους συμπολίτες μας που με προσφορές συμβάλλουν στην υλοποίηση του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου .

Ευχαριστούμε: Την οικογένεια , τους φίλους και συγγενείς του αειμνήστου Ιατρού Γυναικολόγου Γεωργίου Δρανδάκη που εις μνήμην του, προμήθευσαν με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό το ιατρείο.
Την Ομάδα Ελληνοελβετικής Φιλίας που με την προσφορά των 1570 ευρώ, προμηθευτήκαμε σύγχρονο καρδιογράφο και τροχήλατο ιατρικό καρότσι που θα τον φιλοξενήσει, μαζί με τον αυτόματο απινιδωτή. Επίσης ευχαριστούμε τους Γιώργο και Βίλμα Καράλη όπως και τον πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ο «Ελεήμων» κύριο Παπαγεωργίου για τη διαμεσολάβηση τους.
Την ιατρό κυρία Χαλκιολάκη και τον σύζυγο κύριο Νικόλαο Χαλκιολάκη, που προσέφεραν τον εξοπλισμό του ιατρείου της.
Τον ανώνυμο που προσέφερε το ποσό των 1000 ευρώ για τις οικοδομικές εργασίες και τη διαμόρφωση του ιατρείου – φαρμακείου.
Τον κύριο Χαλκιαδάκη Αντώνη «οικοδομικά υλικά» , που αντί εγκαινίων του καταστήματος του, προσέφερε το ποσόν των 300 ευρώ.
Τους συμπολίτες μας , που εις μνήμην προσφιλών τους προσώπων προσέφεραν χρηματικά ποσά , και που απεστάλησαν ευχαριστήρια στον τύπο.
Τους ανώνυμους συμπολίτες μας που προσφέρουν φάρμακα ή χρήματα για το Ιατρείο-Φαρμακείο.

Η κοινωνία μας μπήκε μπροστά και καταγράφει ότι το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο αποτελεί αντίσταση στις προκλήσεις των καιρών. Η Ιεράπετρα αποδεικνύει ότι δεν θα δεχθεί παθητικά την επιβαλλόμενη φτώχεια και τις συνέπειες της στους συμπολίτες μας.
Το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο της Ιεράπετρας, αποτελεί έναν νέο φορέα που είναι δικός μας, υλοποιημένος και υποστηριζόμενος από εμάς ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ όπως κάνουν με τις άλλες υπηρεσίες που αποψιλώνονται από την πόλη μας.
Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο της Ιεράπετρας θα αποτελέσει βασικό πόλο διεκδίκησης για δωρεάν υγεία για όλους , και δικαίωμα πρόσβασης στις Κρατικές Υπηρεσίες Υγείας για όλους τους κατοίκους της. Να θεωρηθεί δεδομένο ότι οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, είναι μαχητικά και πρακτικά ενταγμένοι στον αγώνα για την διατήρηση και αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας.

Για τους εθελοντές και το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας

Ο Πρόεδρος


Δρ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου