Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. Αλβέρτος Αϊνστάιν, 1879-1955

     Καταγγέλουμε στον Ελληνικό λαό τις απόψεις του κ. Λιαρόπουλου σχετικά με το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Ο κ. Λιαρόπουλος δεν γνωρίζουμε ποιά συμφέροντα εξυπηρετεί και συκοφαντεί κατάφορα το Νοσοκομείο μας χωρίς να έχει ενδιαφερθεί για την ιδιομορφία της περιοχής, της απασχόλησης , των αναγκών και της ιδιοσυγκρασίας του πληθυσμού. 

     Οσον αφορά το δυστύχημα με τους δύο πιλότους της πολεμικής μας αεροπορίας, που εμείς τους αποδίδουμε τιμές ηρώων, δηλωνουμε ότι κάναμε υπέρβαση καθήκοντος όπως και οι άλλες υπηρεσίες και φορείς που συνεργαστήκαμε.
Ο κ. Λιαρόπουλος είναι καλύτερα να ενημερωθεί έστω και τυπικά για το τί συνέβη εκείνη τη μέρα και πώς αντιμετωπίστηκε το γεγονός και μετά να φιλολογεί.

     Κύριε Λιαρόπουλε, ένα χρόνο πρίν 16 παιδιά, βαριά τραυματισμένα, διασώθηκαν λόγω της ύπαρξης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, μετά απο δυστύχημα 15 χιλιόμετρα ανατολικά της Ιεράπετρας (στον Κουτσουρά, μπορείτε να αν ζητήσετε το ρεπορτάζ στο ίδιο κανάλι που δώσατε τη συνεντευξή σας). Αλλά καταλαβαίνουμε ότι γεγονότα που σώζουν σας χαλούν τα σχέδια για την καταστροφή του Εθνικού συστήματος υγείας.
Θα θέλαμε επίσης να σας ρωτήσουμε, μήπως σε περίπτωση σεισμού ή επιδημίας θα μεταφέρουμε ολόκληρη την πολη στο κεντρικό νοσοκομείο με τα 1-2 ασθενοφόρα που διαθέτουμε ή θα ανεβούμε στις ραχούλες , όπως μας αποκαλείται, να φωνάζουμε βοήθεια;

     Η Ιεράπετρα είναι μιά περιοχή με μήκος 100 περίπου χιλιομέτρων με 30.000 μόνιμους κατοίκους που τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινους μήνες ξεπερνούν τους 45.000, με 11.000 κλίνες σε ξενοδοχεία. Εδώ παράγεται το ¼ των πρώιμων κηπευτικών όλης της Ελλάδας για εσωτερική διάθεση και εξαγωγές με αυξημένο αριθμό εργατικών και τροχαίων ατυχημάτων και υψηλής νοσηρότητας.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι ραχούλα και βιβλιογραφικά χρειάζεται δευτεροβάθμια περίθαλψη.
                                        ΤΟ  Δ. Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου