Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Τραγικές ώρες περνά το νοσοκομείο μας. Τεράστιες ελλείψεις σε υγειονομικό και αναλώσιμο υλικό, μειώση των εφημεριών των ιατρών και έλλειψη προσωπικού, καθιστούν προβληματική την εξυπηρέτηση των ασθενών και οριακή την λειτουργία του νοσοκομείου. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι στην μνημονιακή Ελλάδα το σχέδιο για την Ιεράπετρα αλλά και όλο τον νομό, είναι το κλείσιμο των νοσοκομείων, η μειωμένη πρόσβαση των κατοίκων στο αγαθό της υγείας και όχι μόνο βέβαια.
Όλοι εμείς, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου μαζί με τους κατοίκους της Ιεράπετρας, έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε.
  • Ξέρουμε να υπερασπιζόμαστε ότι μας ανήκει.
  • Δεν θα αφήσουμε το νοσοκομείο μας να κλείσει.
  • Η υποβάθμιση και υποχρηματοδότηση σημαίνει κλείσιμο.
  • Όλοι μαζί, όπως όλη την προηγούμενη περίοδο, μπορούμε να ματαιώσουμε αυτά τα σχέδια.
Μπορούμε να ξεκινήσουμε έναν νέο κύκλο αγώνα, γιατί έχουμε δίκιο, γιατί με την υγεία την δική μας και των παιδιών μας δεν παίζουμε.

Εκφράζουμε την αντίθεση μας στις συγχωνεύσεις των οργανισμών και στην ενιαία διοίκηση και ζητούμε
1)τη διασφάλιση της διοικητικής αυτοτέλειας όλων των νοσοκομείων του νομού
2) τη διασφάλιση της ολοκληρωμένης λειτουργίας όλων των κλινικών και των τμημάτων των Νοσοκομείων του ν. Λασιθίου ώστε να υπάρχει ασφαλής και ολοκληρωμένη παροχή υγείας σε όλους τους πολίτες του νομού.

Ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Ιεράπετρας διοργανώνει το Σάββατο 24 Νοέμβρη και Ώρα 9 μ.μ, στο παραλιακό σχολικό συγκρότημα μια βραδιά για το νοσοκομείο μας. Φαγητό, ποτό αλλά και ζωντανή μουσική από τους “επιστήμονες” θα μας φέρουν ξανά κοντά, να διασκεδάσουμε, και να ενημερωθούμε. Γιατί η υγεία μας είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο. Τα έσοδα θα διατεθούν για τα λειτουργικά έξοδα του νοσοκομείου και τις ανάγκες του συλλόγου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου