Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Συνάντηση Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας με την Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν 10.10.2024

Χθες 10/10/24 επισκέφτηκε το Νοσοκομείο μας ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν κος Γιαννακός Μιχάλης καθώς και οι κ. Θεοδοσάκης Κυριάκος και κ. Κοκοβάκης Γρηγόριος.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός απ τα μέλη του Συλλόγου εργαζομένων, ο Αν. Διοικητής του Γ.Ν-Κ.Υ. Ιεράπετρας κος Πετράκης Ιωάννης, η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Λαμπράκη Μαρία, ο Διοικητικός Διευθυντής κος Περουλάκης Νικολάος, η Προϊσταμένη των Οικονομικών Υπηρεσιών κα Κονταξάκη Καλλιόπη, καθώς και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Στην δίωρη κουβέντα που ακολούθησε συζητήθηκαν διάφορα θέματα και αναφέραμε τα προβλήματα και τις ελλείψεις του Νοσοκομείου μας, τόσο σε Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό με κάθε αριθμητική λεπτομέρεια, ώστε να μεταφερθούν προς το Υπουργείο. Στη συνέχεια τέθηκαν διάφορες ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους για διάφορα θέματα όπως νομικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά κτλ.

Τέλος συζητήθηκε η επικείμενη Πανελλαδική – Πανυγειονομική απεργία που έχει προγραμματίσει η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου καθώς και μελλοντικές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου