Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Συλλυπητήρια στην οικογένεια της Μερεσεντόγλου Βαρβάρας

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για τον χαμό της αγαπημένης μας Διευθύνουσας Μερεσεντόγλου Βαρβάρας που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 60 ετών.

Η κα Μερεσεντόγλου διετέλεσε Διευθύνουσα της  Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας από το 2008 μέχρι και σήμερα, πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει και παράλληλα να φέρει εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο της διεύθυνσης του προσωπικού.

Όλοι θα θυμόμαστε καλές στιγμές από σένα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας.

Η κηδεία θα τελεστεί την Παρασκευή 16/8 και ώρα 6μ.μ. στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας. Η σορός της θα βρίσκεται εκεί μια ώρα πριν την τέλεση στις 5μ.μ.

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας


2 σχόλια:

  1. Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ, εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για τον χαμό της Διευθύνουσας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, Μερεσεντόγλου Βαρβάρας.
    Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και στη νοσηλευτική οικογένεια του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με θλίψη ενημερωθήκαμε για το χαμό της συναδέλφου, Διευθύντριας Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Γ. Ν. Ιεράπετρας, Βαρβάρας Μερεσέντογλου.
    Υπηρέτησε με πίστη, με επαγγελματισμό, με αγάπη το ΕΣΥ, το νοσοκομείο Ιεράπετρας, την Νοσηλευτική υπηρεσία και τους ασθενείς.
    Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στη Νοσηλευτική οικογένεια του νοσοκομείου Ιεράπετρα.

    Θεοδοσάκης Κυριάκος

    Μέλος της Εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕΔΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή