Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Απάντηση στον κυριο Μανουσάκη

Μην προσπαθείτε να μας παρουσιάσετε το μαύρο ως άσπρο, γιατί δε θα τα καταφέρετε. Το λέτε και μόνοι σας πως για το θέμα είναι σταθερή η θέση σας εδώ και μήνες, αυτό όμως δεν σας δίνει ελαφρυντικά.

 

Αλήθεια όταν σε προηγούμενες αντίστοιχες προκηρύξεις (και ήταν αρκετές) με διευθυντικές θέσεις στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, τις καταλάμβαναν Ιατροί από το νοσοκομείο Ιεράπετρας, είχατε την ίδια άποψη;;;  

 

Ανακύκλωση δεν γινόταν από τους Ιατρούς τότε;;;   

 

Τα παραδείγματα είναι πολλά και μάλιστα σε ποικίλες ειδικότητες από Ιατρούς που πήραν διευθυντική θέση στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου ενώ στην Ιεράπετρα ήταν επιμελητές, συνεπώς μην προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε.

 

Αυτό δεν είναι υγιείς συνεργασία, Πραξικόπημα είναι και μάλιστα σε βάρος του νοσοκομείου Ιεράπετρας.

 

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι Ιατροί όπως λέτε θέλουν να φύγουν από το νοσοκομείο και μάλιστα κατέχοντας την ίδια διευθυντική θέση? Καλό είναι να το ψάξετε….

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως το Νοσοκομείο Ιεράπετρας δεν είναι εχθρός σας, αναζητήστε τον αλλού. Αν όμως τα νοσοκομεία θέλουμε να έχουν μία  καλή και υγιή συνεργασία, σίγουρα δεν μπορεί να γίνει με αυτόν τον τρόπο. Λειτουργείτε όχι ως ενιαία διοίκηση αλλά ως εκφραστές των συμφερόντων μόνο του Αγίου Νικολάου και εις βάρος των υπολοίπων, αγνοώντας ακόμα και εντολές του Υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη !!

 

Εμείς από την μεριά μας θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο να αλλάξει αυτή η απόφαση !!

 

Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου