Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – Κ.Υ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Ιεράπετρα 13/11/2014


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ1.Προχθές ακόμα πάρθηκε η απόφαση για την τροποποίηση του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου, για 350,000 ευρώ, γεγονός που έπρεπε να είχε γίνει πριν από μήνες. Η καθυστέρηση απ΄ όσο γνωρίζουμε δεν αφορά το Νοσοκομείο Ιεράπετρας. Το οικονομικό έτος τελειώνει και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθούν τα χρήματα αυτά , τη στιγμή μάλιστα που το Νοσοκομείο έχει σοβαρές λειτουργικές ανάγκες και επίσης θα τα αφαιρέσουν από τον προϋπολογισμό του 2015.
Προειδοποιούμε ότι στην περίπτωση που χαθεί έστω και ένα ευρώ, θα επιρριφτούν ευθύνες στους ιθύνοντες.


2. Η αποχώρηση δύο συναδέλφων τεχνολόγων ακτινολόγων δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία του Ακτινολογικού Τμήματος. Στις επόμενες μέρες δεν θα καλύπτονται όλες οι βάρδιες. Στην περίπτωση αυτή, για την εκτέλεση μιας απλής ακτινογραφίας σ΄ ένα επείγον περιστατικό, θα χρειασθεί ο ασθενής να μεταφερθεί σε άλλο Νοσοκομείο. Ζητούμε την άμεση επίλυση του προβλήματος με την προκήρυξη τουλάχιστον δύο επικουρικών τεχνολόγων μέχρι την κάλυψη τους από μόνιμους.


3. Ζητούμε την άμεση υλοποίηση της απόφασης που πάρθηκε από τους κ.κ. Πλακιωτάκη, Γρηγοράκη, Μακρονικολάκη, Ματαλλιωτάκη για άμεση τοποθέτηση μόνιμου παθολόγου στο Νοσοκομείο μας.
Γνωρίζουμε ότι η προκήρυξη επικουρικού παθολόγου που προτίθενται να κάνουν αυτές τις μέρες, θα αποβεί άκαρπη αν δεν τοποθετηθεί άμεσα μόνιμος παθολόγος.
Η ασυνέπεια στην εκτέλεση του καθήκοντος τους, τους καθιστά αφερέγγυους απέναντι στο Νοσοκομείο μας και σ΄ ολόκληρη την κοινωνία.


Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου