Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ


Συνάδελφοι – σες,

Τα τελευταία χρόνια όλοι έχουμε νιώσει σαν εργαζόμενοι και πολίτες αυτής της πόλης την απαξίωση και την κοροϊδία.

Σαν εργαζόμενοι βιώνουμε τις συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα που επικρατούν στο χώρο εργασίας μας. Όλοι γνωρίζουμε την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά για να υπερνικήσουμε τις ελλείψεις σε υλικά και προσωπικό, προκειμένου να παραμείνει ανοικτό το Νοσοκομείο μας.

Ταυτόχρονα όμως έχουμε να αντιμετωπίσουμε την κοροϊδία των “εντός” και “εκτός” Νοσοκομείου “προστατών μας” όσον αφορά στην συνέχιση ύπαρξης του Νοσοκομείου μας.

Αλλά και σαν πολίτες αυτής της πόλης βιώνουμε την απαξίωση με την αποψίλωση των υπηρεσιών της πόλης μας που δυσχεραίνει ακόμα περισσοτερο τη ζωή μας.

Δεν πρέπει να υποστείλουμε την σημαία του αγώνα και να στείλουμε μήνυμα σε όλους “αυτούς” που μας οδηγούν στην εξαθλίωση. Οφείλουμε να τους φωνάξουμε δυνατά:

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ...

Το Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της επιτροπής αγώνα, αποφάσισε να συμμετάσχει στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου πραγματοποιώντας πορεία διαμαρτυρίας μετά την παρέλαση των μαθητών των σχολείων της πόλης μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους αλλά και πολίτες που επιθυμούν, να βρίσκονται την

Δευτέρα 25/03 και ώρα 9:00 π.μ

στο χώρο του Νοσοκομείου ώστε οργανωμένα να πορευθούμε προς την αφετηρία της παρέλασης.Από το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου