Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ


Όχι κ. Μαστοράκη …
Ούτε ρατσιστές είμαστε, ούτε καννίβαλοι, ούτε απαράδεκτοι.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ είναι όσοι θεωρούν ότι είμαστε κουτοί…

ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ είναι αυτοί που προσπαθούν να κατασπαράξουν όποιους τολμούν να τους σηκώσουν ανάστημα, ρίχνοντας τους λάσπη και σπέρνοντας το σπόρο της διχόνοιας.

ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ είναι όσοι νομίζουν ότι κάποιοι είναι ανώτεροι από κάποιους άλλους.

Στο επιχείρημά σας ότι τρέξαμε να κατασπαράξουμε μια συνάδερφό μας έχουμε να σας πούμε:
·         Η άνομη όπως φαίνεται και στην απάντηση της ομοσπονδίας μας, άστοχη και βιαστική κίνηση του κ. Μαρκόπουλου την άφησε εκτεθειμένη.
·         Σας προτείνουμε να διαβάσετε με νηφαλιότητα την επίσημη καταγγελία του Δ/Σ του συλλόγου που έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο και αφού δείτε ότι δεν θίγει προσωπικά την νύφη σας, απαιτούμε να ανασκευάσετε όσα με την επιστολή σας μας κατηγορείτε.

Όσο για την προσφορά σας στο Νοσοκομείο μας, δεν ξεχνούμε ότι είστε ο διοικητής που παρέλαβε έναν οργανισμό Νοσοκομείου με 140 κρεβάτια και τον παρέδωσε με 75.

Στο αν έχουμε ανθρωπιά ή όχι, προτιμούμε να το αποδεικνύουμε με τα έργα μας και την προσφορά μας –μικρή ή μεγάλη- στην καθημερινή πράξη.

Για όλα τα υπόλοιπα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που αναφέρετε, δεν θα μπούμε στον κόπο να τα σχολιάσουμε. Θα αφήσουμε τους συναδέλφους και τους πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου