Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Δελτιο Τύπου Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεραπετρας 21/11/14

Ιεράπετρα 27/11/2014.

Tο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ανάγκη να αντιμετωπίσει εκτός των πάγιων έκτακτων περιστατικών, 580 μετανάστες. Τρανή απόδειξη ότι το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας που είναι το μοναδικό στη Νότια Κρήτη, δικαιούται για έναν ακόμη λόγο, ικανή στελέχωση με προσωπικό.

Χθες, έγινε πρωτοφανής κινητοποίηση σε τοπικό, περιφερειακό και πανελλήνιο επίπεδο με ενίσχυση σε ιατρούς προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι 580 μετανάστες για να μη γίνουμε ρεζίλι διεθνώς. Απόδειξη ότι όταν υπάρχει πολιτική βούληση μπορούν να λυθούν άμεσα τα προβλήματα.’ Αρα δεν θέλουν να λυθεί το πρόβλημα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Το προσωπικό του Νοσοκομείου, όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν θα καταβάλλει υπεράνθρωπη προσπάθεια προκειμένου να αντιμετωπισθεί η κατάσταση.

Το ερώτημα είναι: Γιατί αφήνουν να κινδυνεύουν καθημερινά οι 40.000 κάτοικοι της περιοχής και οι πολλαπλάσιοι επισκέπτες ,με ανύπαρκτη Παθολογική και Γυναικολογική κλινική, με αποδυναμωμένη την Παιδιατρική Κλινική και με υποστελεχωμένα σε παραϊατρικό προσωπικό το ακτινολογικό και Μικροβιολογικό εργαστήριο με συνέπεια να μένουν ακάλυπτες βάρδιες .

Καταγγέλλουμε την αποδυνάμωση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και θεωρούμε ότι η αδιαφορία των αρχών ως προς τις ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης των κατοίκων είναι εγκληματική ενέργεια.

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου-Κ.Υ Ιεράπετρας.


            Η Γραμματέας                           Ο Πρόεδρος
 
 Δασκαλάκη Πόπη.               Τσικαλουδάκης Αντώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου