Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ.

Πολλά χαμόγελα, αισιόδοξα μηνύματα και προσπάθεια εφησυχασμού είδαμε χθες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τους παράγοντες που επισκεφτήκαμε στο Ηράκλειο.

Για άλλη μια φορα αποσπάσαμε υποσχέσεις από τον κ. Δεικτάκη ότι είναι σύμμαχός μας στην προσπάθεια να κρατήσουμε το νοσοκομείο μας και δεσμεύτηκε να κλείσει ραντεβού με τον Υπουργό Υγείας.

Ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ άφησε να φανεί ότι η πρόταση που του καταθέσαμε χθες το πρωί και αντιπροσωπεύει την θέληση των γεραπετριτών, μάλλον θα την τοποθετήσει στο καλάθι των αχρήστων όπως έκανε εξάλλου και με όσες άλλες του έχουμε καταθέσει μέχρι σήμερα. Υπογράμμισε δε, ότι το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας όχι μόνο δε θα κλείσει αλλά θα ενισχυθεί. Όλα αυτά δυστυχώς τα έχουμε ακούσει άπειρες φορές στο παρελθόν και γι αυτό δε θέλουμε άλλα λόγια, απαιτούμε πράξεις.

Σήμερα στο ΚΕΣΥΠΕ θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για την υποβάθμιση της υγείας μας, με συρρίκνωση και κλείσιμο νοσοκομείων και Κ.Υ ανά την Ελλάδα και φυσικά και στην Κρήτη.

Δημοσιεύματα και πληροφορίες δείχνουν ότι ο νομός μας θα βληθεί σοβαρά αφού από τους 60 υπαλλήλους που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα σε όλη την Κρήτη, οι μισοί θα προκύψουν από τα Νοσοκομεία του Λασιθίου.

΅Στο Λασίθι θα γίνει η μεγάλη σφαγή΅  λέει η ΠΟΕΔΗΝ με κλιμάκιο της οποίας θα συναντηθούμε αύριο για να μας ενημερώσουν και να συντονίσουμε τον αγώνα μας.

Σε αυτό το θολό τοπίο σαν Σύλλογος δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε.
Αντίθετα επαγρυπνούμε και ανησυχούμε.
Ελπλιζουμε όμως ότι ο αγώνας των συμπολιτών μας θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οφείλουμε τέλος να συστήσουμε σε αυτούς που μας αποξιώνουν και μας γυρίζουν τις πλάτες, οτι θα αντιπαρέλθουμε την πρόκληση γιατί πιστεύουμε οτι στις κρίσιμες αυτές στιγμές για το Νοσοκομείο μας πρέπει να είμαστε μια γροθιά αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι για την πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου