Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ:ΤΕΛΟΣ??




Από σήμερα 18/7 ,η Παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ιεράπετρας κλείνει για 11 ημέρες λόγω έλλειψης Ιατρών. Το πρόβλημα δυστυχώς δεν θα είναι προσωρινό, απ’ ότι συμπεραίνουμε από τις επαφές μας με τους Διοικητές του Νοσοκομείου μας κ. Μαυρικάκη και της 7ης  ΥΠΕ κ. Γρηγοράκη, αλλά αντίθετα θα επιδεινώνεται αφού από τον Νοέμβριο θα αποχωρήσει και ο επικουρικός Ιατρός που υπηρετεί  λόγω λήξης της σύμβασης του

Ένα τόσο απαραίτητο για την λειτουργία ενός .νοσοκομείου τμήμα, αν δεν υπάρξουν άμεσες κινήσεις κάλυψης του με Ιατρούς, δυστυχώς οδηγείται σε κλείσιμο με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ζωές των κατοίκων της Ιεράπετρας.

Πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα που έρχεται να προστεθεί στα πάρα πολλά άλλα που μαστίζουν το νοσοκομείο μας, απόρροια των περικοπών, των συγχωνεύσεων και της συρρίκνωσης της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας.

Πιστεύουμε ότι το πρόβλημα θα έπρεπε να είχε λυθεί χθες και όχι αύριο, γιατί κάθε μέρα που περνά με την κλινική κλειστή εγκυμονεί κινδύνους για τις ζωές όλων μας.

Γι αυτό καλούμε όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τους κατοίκους της πόλης μας να απαιτήσουν την άμεση επίλυση του προβλήματος πριν χαθούν ζωές.

         

                                                   Το   Δ. Σ

                  Ο   Προεδρος                                      Η   Γραμματέας


           Αντώνης Τσικαλουδάκης                            Χρυσού   Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου