Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ;;; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Απαράδεκτη και προκλητική η συμπεριφορά του Διοικητή των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου κ. ΜΑΥΡΙΚΑΚΗ που ακόμη μια φορά έδειξε το πως λειτουργεί εις όφελος της συνδιοίκησης... ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ την συμμετοχή της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής υπηρεσίας Ιεράπετρας στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ για συζήτηση με θέμα:  "Συνάντηση εργασίας για την τροποποίηση των οργανισμών των νοσοκομείων". Για του λόγου του αληθές επισυνάπτουμε το έγγραφο-κάλεσμα της ΥΠΕ που αποδεικνύει ότι ήταν καλεσμένα όλα τα στελέχη των φορέων των νοσοκομείων.

Με ποια αρμοδιότητα ο κ. ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ δεν επέτρεψε την συμμετοχή των υπολοίπων φορέων στην συνάντηση στο κάλεσμα της ΥΠΕ; Θυμίζουμε στον κ.Μαυρικάκη οτί ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ δεν είναι μόνο ο Διευθυντής Διοικητικού, αλλά η Νοσηλευτική Διεύθυνση, η Ιατρική Διεύθυνση και άλλοι φορείς όπως ορίζει ο Πίνακας παρακάτω (αναφερόμενος για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας), που όπως διαφαίνεται ξεκάθαρα ανήκει στο ίδιο ιεραρχικό επίπεδο.

Ο σύλλογος εργαζομένων ήταν πάντως εκεί και συζήτησε με τον Διοικητή της ΥΠΕ κ. Γρηγοράκη ο οποίος απόρρησε με την συμπεριφορά του κ. Μαυρικάκη και έσπευσε να ζητήσει εξηγήσεις. Στη συνέχεια έγινε μια εκτεταμένη συζήτηση ανάμεσα στον Συλλόγο και τον κ. Γρηγοράκη για τα θέματα που απασχολούν το Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπως:
  • Θέση Διοικητή.
  • Ανεξόφλητες οφειλές προσωπικού.
  • Οργανισμός Νοσοκομείου κτλ.

Άξιο λόγου είναι να αναφέρουμε την στάση του Διευθυντή του Διοικητικού του Νοσοκομείου Ιεράπετρας Κ. Παγκάλου, που όχι μόνο δεν υποστήριξε την παραμονή και συμμετοχή της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής υπηρεσίας στην σύσκεψη (που όπως προαναφέραμε ήταν καλεσμένη), αλλά ενοχλήθηκε και από την παρουσία του συλλόγου ρωτώντας τον κ. Γρηγοράκη "από πού πήραν άδεια αυτοί να έρθουν εδώ;;"



Καλούμε το προσωπικό του Νοσοκομομείο μας να παρευρεθεί στην αυριανή 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 13:00

στην αίθουσα πολλαπλών, προκειμένου να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για τα ανεξόφλητα εξαιρέσιμα - νυχτερινά και άλλα σημαντικά θέματα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου