Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Παράσταση Διαμαρτυρίας στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

    Στα πλαίσια των Πανελλήνιων κινητοποιήσεων των υγειονομικών που έχει προγραμματίσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), θα πραγματοποιηθεί Παράσταση Διαμαρτυρίας στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 το πρωί. Ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα Νοσοκομεία του Νομού Λασιθίου.

   Διαμαρτυρόμαστε για την πολιτική διάλυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας οι συνέπειες της οποίας είναι πασιφανείς και στο Νοσοκομείο μας. Η πολιτική αυτή πρέπει να ανατραπεί. Αγωνιζόμαστε για Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλο το λαό. Καταδικάζουμε όλες τις μετακινήσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα την περαιτέρω υποβάθμιση της λειτουργίας της κλινικής στην οποία ανήκει ο μετακινούμενος ιατρός. Διεκδικούμε την επαρκή στελέχωση με μόνιμο προσωπικό, την αύξηση του προϋπολογισμού και την αυτοδιοίκηση του Νοσοκομείου μας.

   Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Ιεράπετρας και η Επιτροπή Αγώνα καλούν τον λαό της Ιεράπετρας να συμμετάσχει στην κινητοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου