Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ



Ο Γεραπετρίτικος λαός αγωνίζεται να κρατήσει το Νοσοκομείο του και πάνω στους αγώνες του, οι πολιτικοί στήνουν κομματικά παιχνίδια.
Μετά από  προσπάθειες και αγώνες ο Δήμος έκλεισε, ορίστηκε έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο και ενώ ο Δήμαρχος και άτομα της επιτροπής βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ο κ. Καρχιμάκης για ψηφοθηρικούς λόγους απέσπασε τις υπογραφές των αρμοδίων Υπουργών για την ανάκληση του οργανισμού. Απέμενε μόνο η δημοσίευση του στην εφημερίδα της κυβερνήσεως πριν τις εκλογές όπως οι ίδιοι δεσμεύτηκαν.
Σήμερα, πληροφορηθήκαμε ότι με παρέμβαση των υποψηφίων Βουλευτών κ. Κριτσωτάκη (του Σύριζα) και κ. Παυλόπουλου της (Ν.Δ), η ανάκληση του  Οργανισμού δεν δημοσιεύθηκε.
Καταγγέλλουμε τις ενέργειες των παραπάνω Βουλευτών που αντί να σεβαστούν τις ανάγκες και τον αγώνα των πολιτών της Ιεράπετρας για Δημόσια Υγεία, λειτούργησαν ψηφοθηρικά για κομματικό τους όφελος.
Δεν ανεχτήκαμε και ούτε θα ανεχτούμε κομματικά παιχνίδια εις βάρος μας από κανέναν.
Η επιτροπή αγώνα για το Νοσοκομείο μάχεται για την Υγεία όλων των πολιτών ανεξαρτήτως κόμματος, χρώματος ή πολιτικής τοποθέτησης.


Η επιτροπή Αγώνα για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου