Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 16-02-2012


Δελτίο Τύπου


        Τα μέτρα που λαμβάνονται για την οικονομική εξυγίανση της χώρας μας, τείνουν να μας υποβαθμίζουν και να ισοπεδώσουν ακόμα και τον τομέα της Υγείας.
        Αγωνία και άποψη του Συμβουλίου είναι ότι η κατάργηση του Νοσοκομείου μας και η υποβάθμιση του σε Κέντρο Υγείας δεν θα αργήσει να υλοποιηθεί παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις.
           Το προσωπικό του νοσοκομείου μας παρά τις αντιξοότητες και τις περικοπές σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικό, είναι επιτακτική ανάγκη να βρίσκεται πλάι στους πολίτες.
            Θέλουμε το νοσοκομείο μας να μπορεί να χειρουργεί, θέλουμε το νοσοκομείο μας να μπορεί να νοσηλεύσει, θέλουμε το νοσοκομείο μας να μπορεί να προλάβει, θέλουμε το νοσοκομείο μας να μπορεί να λειτουργεί  στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.
            Κάτω τα χέρια από τις ζωές των παιδιών μας, κάτω τα χέρια από τις ζωές των ανθρώπων μας.
             Καλούμε όλο τον κόσμο και τους φορείς της Ιεράπετρας να βρίσκεται σε επαγρύπνηση για την διατήρηση του δικαιώματος στην υγεία.
            Το Δ.Σ. του συλλόγου των εργαζομένων Γ.Ν.Ιεράπετρας καλεί τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση την Παρασκευή 17/02/2012 και ώρα 12:00 μ.μ. για να αποφασίσουμε τον τρόπο που θα δράσουμε.
            Καλούμε την Δημοτική Αρχή, τους εκπροσώπους των κοινωνικών φορέων της Ιεράπετρας, τους αντιπροσώπους της Περιφέρειας Κρήτης, καθώς και όλους τους πολίτες να παλέψουν μαζί μας για μια καλύτερη υγεία.
         
Θα αντισταθούμε σε κάθε μορφή παραπέρα υποβάθμισης του.
Κανείς δεν θα κάνει οικονομία στην υγεία μας.



Μπορείτε να κατεβάσετε το έγγραφο σε καλή ανάλυση εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου